Η Φρουτοπία δραστηριοποιείται στο χώρο των φρούτων και των λαχανικών από το 2010 και αυτή τη στιγμή διαθέτει δύο καταστήματα στη Λεμεσό. Οι σύγχρονες υποδομές, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας συνέβαλαν στη δημιουργία μιας υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστης εταιρείας στο χώρο.

Δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και επενδύοντας σε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις συνεργασίας, τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές, εξασφαλίζουμε ότι τα καλύτερα προϊόντα παραδίδονται πάντα φρέσκα στους πελάτες μας.

Η Φρουτοπία συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται προκειμένου να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

 Μπορείτε να βρείτε συσκευασμένα χόρτα έτοιμα για χρήση, κομμένα φρούτα και φρεσκοστυμμένους χυμούς. Επίσης εμπλουτίζουμε τη γευστική εμπειρία σας με μια πλούσια γκάμα ποιοτικών προϊόντων δίκης μας εισαγωγής, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, ντελικατέσεν με τυριά και αλλαντικά από όλο τον κόσμο, μια πλούσια κάβα και παραδοσιακά προϊόντα από Κύπρο και Ελλάδα.