Αποκλειστικά προϊόντα

Αποκλειστική σειρά προϊόντων

Ένας από τους βασικούς πυλώνες φιλοσοφίας της Froutopia Fruits Exhibition Corner, είναι η συνεχής διεθνής αναζήτηση και εισαγωγή αποκλειστικής σειράς προϊόντων, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα καταναλωτικών αγαθών, υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Simply Greek

Η Simply Greek, διαθέτει μία σειρά προϊόντων που είναι πρωτότυπα και πεντανόστημα. Αγνά και φυσικά για δυνατές γευστικές εμπειρίες που έχουν κατακτήσει και Διεθνή χρυσά βραβεία γεύσης, όπως τα βραβεία Great Taste.
Στη σειρά προϊόντων της Simply Greek , περιλαμβάνονται σάλτσες , μαρμελάδες, αλείμματα- πατέ, αλάτια. 

Terra creta

Το ελαιόλαδο από το Κoλυμβάρι της Κρήτης που εξάγεται σε 40 χώρες. Στο ελαιόλαδο, ο καθένας αντιλαμβάνεται με το δικό του τρόπο την ποιότητα. Οι περισσότεροι τη μετρούν απλώς με την οξύτητα. Στην Terra Creta ερευνούν 241 στοιχεία και παραμέτρους εξασφαλίζοντας ότι κάθε  συσκευασία περιέχει απόλυτα ελεγμένο και απόλυτα ποιοτικό προϊόν. Η εταιρεία Terra Creta επιλέχθηκε σαν μια από τις δέκα καλύτερες εταιρίες για το Ευρωπαϊκό βραβείο Εισαγωγέα/Εξαγωγέα για το έτος 2013/2014. Παράλληλα η εταιρεία έλαβε τη διάκριση «Ruban d’Honneur» μετά την κατάταξή της στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. 

Dolopia

Η πρότυπη οικοτεχνία βρίσκεται στην καρδιά του οροπεδίου Δομοκού, στην περιοχή της Αρχαίας Δολοπίας. Στόχος της Dolopia είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, δείχνοντας πάντα τον απαραίτητο σεβασμό προς τον άνθρωπο και τη φύση. Όλα τα προϊόντα της Dolopia είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες και βασισμένα σε παλιές τεχνικές και συνταγές, χωρίς συντηρητικά, πηκτικά ή άλλα πρόσθετα.

 

Cottage Delight

Η εταιρεία Cottage Delight δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής ιδιαίτερων και υψηλής ποιότητας γκουρμέ προϊόντων από το 1974. Διαθέτει προϊόντα όπως πολυτελείς μαρμελάδες, chutneys, μπισκότα, σάλτσες και εταιρικά δώρα.